GWCL Facilitair

Onderhoud van gebouwen

Diensten

                                   

Traditioneel Glasbewassing.

Glasbewassing kan tegenwoordig op diverse manieren uitgevoerd worden. De traditionele manier met inwasser, raamtrekker, spons en ladder en met osmose.

Osmose glasbewassing (telescopische glasbewassing)

Met dit compacte en mobiele systeem kunnen we vanaf de grond glas, kozijnen, gevelbeplating, lichtbakken, zonwering en damwanden tot op ruim dertien meter hoogte reinigen. Het systeem gebruikt mineraalvrij water. Dat staat niet alleen garant voor een optimale reiniging maar ook voor een streeploos resultaat. Aan het Telewashsysteem komen geen reinigingsmiddelen te pas. Het resultaat blijft bovendien langer zichtbaar, omdat het mineraalwater geen vuilaantrekkende deeltjes bevat.

De Europese richtlijn voor het werken op hoogte ontmoedigt het gebruik van ladders bij glazenwasserswerkzaamheden. Door telescopische glasbewassing in te zetten wordt dit probleem opgelost

 

.

 

 Dakgoten

Voorkom dat uw dakgoten dichtslibben en daardoor de waterafvoer hapert

 

Is uw pand uitgevoerd met dakgoten? Dan is het essentieel om die een paar keer per jaar even aandacht te geven. Bladeren, takjes en afval laten een dakgoot al gauw dichtslibben. Die is daardoor niet langer meer berekend op zijn taak: een optimale waterafvoer.

Dakgoten reinigen is een van de aanvullende diensten van GWCL FACILITAIR. Voor goten op verschillende hoogten is er een oplossing. Het vuil dat zich in de goten heeft opgehoopt, voeren we netjes af. Door tweemaal per jaar ernaar te laten kijken, voorkomt u dat er bij hoosbuien een acuut probleem ontstaat doordat verstopte goten het water niet meer aan kunnen. En dat bespaart u weer kostbare reparaties!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                             .                

Rolluiken reinigen (ook aan de binnenzijde!)

Het reinigen van rolluiken aan de binnenzijde en de buitenzijde.
Inclusief het smeren van de bewegende delen.

Een net rolluik geeft een verzorgde uitstraling. Laat uw rolluiken daarom aan de binnenzijde en de buitenzijde reinigen door Gwcl facilitair. Rolluiken zijn niet alleen zonwerend en inbraakwerend; ze mogen ook best mooi zijn. En schoon natuurlijk. Gwcl facilitair reinigt rolluiken van particuliere woningen, winkels, horeca-gelegenheden en bedrijfspanden.

Binnenzijde
Opbouwrolluiken kunnen wij ook aan de binnenzijde reinigen. Deze herkent u aan de kap die gemonteerd zit aan de zichtzijde van het huis. Inbouwrolluiken kunnen niet aan de binnenzijde gereinigd worden.

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerte-formulier.
Reiniging voor een langere levensduur

Gwcl facilitair reinigt rolluiken van particuliere woningen,  winkels, horeca-gelegenheden en bedrijfspanden.  Goed onderhoud verlengt de levensduur en zorgt voor een blijvend goede werking van uw rolluiken.

Denkt u: mijn rolluiken zijn toch niet meer te reinigen?

Met onze professionele reiniging krijgen uw rolluiken het onderhoud dat ze verdienen. Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerte-formulier. Vul daarop de bijzonderheden in en wij zullen u een goed voorstel doen. Samen met een inschatting van het te verwachten eindresultaat.


Wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon?

Een van de meest gestelde vragen is: wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon? Gwcl facilitair reinigt uw opbouwrolluik ook aan de binnenzijde. Een opbouwrolluik herkent u aan de afdekkap die geheel aan de buitenzijde van de gevel is bevestigd. Deze kunnen wij verwijderen (en na reiniging uiteraard ook weer professioneel monteren!), zodat wij ook de binnenzijde van uw rolluik kunnen reinigen.

Als uw woning is voorzien van inbouwrolluiken is het reinigen van de binnenzijde niet mogelijk. Dat wil zeggen: als u inbouwrolluiken heeft en wij ook vanuit de binnenzijde van uw woning de rolluiken niet kunnen benaderen. Op de onderste foto ziet u een voorbeeld van inbouwrolluiken, waarvan de afdekkappen aan de gevelzijde niet zichtbaar zijn.

Mocht u twijfelen welke situatie op uw rolluik van toepassing is, kunt u gerust contact met ons opnemen. Of u vraagt een offerte aan en stuurt een foto van uw rolluik mee. Dan kunnen wij vooraf waarschijnlijk een prima inschatting maken van het eindresultaat. Gerust dóen!Zo behandelt GWCL FACILITAIR uw rolluiken

  • Het demonteren van de kap(pen), schroeven of popnagels verwijderen
  • Het aan de binnen- en buitenzijde reinigen van de rolluiken.
  • Het reinigen van de kap(pen) en in de was zetten van de kap(pen)
  • Het terugplaatsen van de kap(pen)
  • Het wassen van alle ramen die door ons vervuild zijn

 

Geef uw bijzonderheden door en ontvang een vrijblijvende offerte.
Tevens reinigen we ook zonnepanelen en terrasoverkappingen.

                                                             

Opbellen
E-mail